Over ZinInJeWebsite

Wil jij een eigen website of blog beginnen?

Of heb je al een eigen website en wil je graag meer bezoekers? Misschien wil je er zelfs een (extra) inkomen mee verdienen vanuit huis, zodat je zelf je eigen tijd kunt indelen?

Zodat je meer tijd hebt voor je kinderen, voor jezelf en voor je hobby’s of andere leuke dingen?

Goed nieuws:

Ook jij kunt een eigen website of blog starten vanuit je eigen huiskamer, je keukentafel of zolderkamer.

Als je maar weet welke stappen je moet zetten.

Ben je bang dat het een technisch verhaal wordt? Echt niet hoor, het bijhouden van je eigen blog is eigenlijk net zo makkelijk als het versturen van een e-mail. Als je dat kunt, kun je ook een blog bijhouden.

Wie ik ben

Ik ben Karin, moeder van 2 jongens. In 1999 verdiende ik mijn eerste geld via het internet en sinds 2006 kan ik volledig leven van mijn online inkomen.

Ik heb mijn websites door de jaren heen zo opgezet dat ik er makkelijk voor langere tijd tussenuit kan en mijn websites geld blijven opleveren. Ook terwijl ik met mijn kinderen in de speeltuin ben of het huishouden doe.

Hierdoor heb ik bijvoorbeeld rust kunnen nemen rondom de geboorte van mijn kinderen. Verder kan ik werken op die momenten dat het mij uitkomt.

Waarom deze website

Ik spreek regelmatig mensen die het allemaal ontzettend interessant vinden wat ik doe. Maar bang zijn dat het erg moeilijk of technisch is. Vaak is er niet de tijd om samen achter de computer te kruipen en alles uit te leggen.

Daarom heb ik deze website opgezet. Om beginners te kunnen laten zien hoe dat nou precies werkt, dat “geld verdienen met een eigen website”. En om mensen die al een eigen website hebben te inspireren om verder te groeien.

Er is heel veel informatie te vinden op het internet, maar het is erg onoverzichtelijk zodat je vaak niet weet waar je moet beginnen. En veel tips de je vindt zijn hopeloos verouderd en werken anno 2019 juist averechts!

Maar als je weet wat je doet en de juiste stappen zet dan is dit een prachtige manier om een mooi inkomen te verdienen met je eigen website. Hierdoor kun je zelf bepalen wanneer je werkt. Dit geeft mij zoveel voldoening en vrijheid en dat gun ik jou ook!

Doe je mee?

Mijn doel met deze website is om jou te helpen bij het starten van een eigen website, deze te laten groeien en er geld mee te verdienen, zodat je meer tijd en geld overhoudt om leuke dingen te kunnen doen.

Wil jij daar graag meer over leren? Ik deel graag mijn kennis over (o.a.):

  • het starten van je eigen website
  • het vinden van onderwerpen om over te schrijven
  • het aantrekken van meer bezoekers
  • het opzetten en uitbreiden van je mailinglijst
  • … en natuurlijk het verdienen van meer geld met je website!

Speciaal voor beginners heb ik de (gratis) minicursus “Start je blog in 1 weekend” gemaakt waarmee je leert om binnen 1 weekend (of sneller) je eigen website te starten.

Daarnaast ontvang je regelmatig vrijkaartjes voor gratis online workshops die je vanuit je eigen huis kunt volgen.