Over deze site

Kan dat echt, een eigen website maken en onderhouden? Zonder technische kennis en zonder dat je steeds kosten moet maken omdat je hulp van anderen nodig hebt?

Ja dat kan! Op ZinInJeWebsite.nl vind je handige stappenplannen die jou stap voor stap en klik voor klik laten zien hoe je zelf een eigen website maakt en deze naar jouw smaak inricht en bijhoudt.

We werken met het gratis programma WordPress en ik leer je alles wat je moet weten, van het starten van je website tot het aanpassen van je teksten, toevoegen van een mailinglijst en alles wat er nog meer bij komt kijken.

Wie ik ben

Ik ben Karin, in 1999 maakte ik mijn eerste website. Dat was in die tijd nog best wel een technisch verhaal (WordPress bestond bijvoorbeeld nog niet). Door de jaren heen is het maken van een eigen website steeds makkelijker geworden.

Websites maken vind ik heerlijk om te doen. Om een idee wat tot dan toe alleen in mijn hoofd bestaat om te zetten naar iets tastbaars. 

Waarom deze website

Nadat ik merkte dat ik vanuit mijn omgeving steeds meer vragen kreeg van mensen over het maken van een eigen website ontstond bij mij het idee voor Zin In Je Website:

Een handige bibliotheek vol met stappenplannen en video’s waarmee je stap voor stap mee kunt kijken hoe je een eigen website kunt starten en deze kunt bijwerken.

Veel informatie hierover is wel op het internet te vinden, maar voor beginners is deze informatie vaak net niet volledig genoeg. En bovendien is veel informatie verouderd, waardoor stappenplannen niet meer kloppen.

Ik hoop dat je met deze stappenplannen net zoveel plezier hebt in het starten en bijwerken van je website als ik. En kom je ergens niet uit? Laat het dan even weten!

Contact

Ik maak regelmatig nieuwe stappenplannen. Wil je een verzoek indienen of gewoon op de hoogte blijven van nieuwe handleidingen? Link dan even met mij op één van de volgende plekken, vind ik leuk!

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook